Beveiliging Audit Interne Criminaliteit

Verschillende onderzoeken tonen aan dat interne criminaliteit een van de grootste schadeposten is binnen het MKB. Gelegenheid maakt de dief en interne criminaliteit begint bij personeel dat zichzelf een excuus verschaft om te stelen of te frauderen. Deze excuses kunnen liggen in de persoonlijke sfeer of rancuneuze motieven kunnen een rol spelen denk aan conflicten of geschillen tussen personeelslid en werkgever.(Bron: CCV)

Room Secure Beveiliging legt bij u, afhankelijk van uw branche, de vinger op de zere plek en maakt voor u inzichtelijk wat fraudegevoelige of risicovolle punten zijn bij uw onderneming.

Wanneer u als ondernemer vermoed dat u te maken heeft met diefstal of fraude doordat u bijvoorbeeld constateert dat uw werkelijke voorraad afwijkt van uw administratieve voorraad, uw dagomzetten regelmatig verdacht laag zijn of gewoon vanwege het welbekende onderbuik gevoel.

Indien u dit herkent kunt u contact opnemen met onze klantenservice, te bereiken op 020-3312968 voor het inplannen van een audit Interne criminaliteit.