Hang- & Sluitwerk

Met de basisvoorzieningen zoals degelijke sloten, dievenklauwen, veiligheidsbeslag, beveiligingsstrips e.d. wordt het inbraakrisico omlaag gebracht. Onze huisbezoeken beginnen altijd met een controle van uw hang- en sluitwerk, omdat dat de basis van beveiligen is. Bouwkundige maatregelen zijn in feite vertragende maatregelen. U houdt de inbreker dus iets langer buiten. Zichtbaarheid speelt hierbij een grote rol. In een achtertuin waar een inbreker weinig kans heeft om gezien te worden is het effect minder sterk. De inbreker wordt minder snel nerveus. In een dergelijke situatie is de combinatie van goede sloten en elektronische signalering effectiever.

Wij werken met SKG-keur hang- en sluitwerk. Wij leveren traditionele bijzetsloten, cilinders, veiligheidsbeslag, dievenklauwen en gecertificeerde cilinders waarvan de sleutel niet zonder certificaat kan worden nagemaakt.

Kerntrekbeveiliging

We zien dat inbrekers steeds vaker nieuwe methodes gebruiken om in te breken. Een voorbeeld daarvan is de kerntrekmethode, waarbij de kern van het cilinderslot wordt verwijderd en de deur eenvoudig wordt geopend.

Inbrekers maken bij het kerntrekken gebruik van zelfgemaakt of professioneel gereedschap uit de slot- en sleutelbranche. Kerntrekbeveiliging is dan ook een eis geworden voor het Politiekeurmerk Veilig Wonen voor nieuwbouwwoningen Mogelijk gaat deze eis in de nabije toekomst ook van kracht worden voor de bestaande bouw.

Omdat deze inbraakmethode op grote schaal wordt toegepast, biedt Room Secure Beveiliging kerntrekbeveiliging SKG*aan voor uw woning. U krijgt dan speciaal inbraakwerendbeslag, uiteraard kunt u uw huidige sleutels blijven gebruiken. We rekenen een speciaal tarief waarbij uw deurslot kerntrekbestendig kan worden gemaakt vanaf €89,- inclusief montage en BTW.

Indien u meer informatie wilt ontvangen, of een afspraak wilt, kunt u contact opnemen met onze klantenservice, bereikbaar via 020-3312968.