Beveiliging Subsidie MKB 

Room Secure Beveiliging is partner binnen de “VKB” MKB regeling. Hierdoor kunnen wij u helpen om met behulp van MKB subsidies uw bedrijf beter te beveiligen met, bijvoorbeeld, camerabeveiliging. Wij helpen met in het subsidietraject op camerabeveiliging, alarmsystemen en hang- en sluitwerk voor zowel het MKB als de ZZP’er welke vanuit zijn woonhuis werkt. U kreeg tot en met eind 2014 op een groot aantal beveiligingsoplossingen 50% van de totaal investering door de overheid vergoed. Vanaf 2015 zijn er mogelijkheden via uw branche organisatie. Neem hiervoor contact met ons op op 020-3312968.

In 2013 heeft Room Secure Beveiliging een oorkonde ontvangen omdat wij in de top 3 landelijke installateurs VKB (veiligheid kleine bedrijven) 2013 stonden die de installaties vakkundig en zonder klachten hebben uitgevoerd. Vanzelfsprekend is het installatie niveau dat destijds leidde tot een oorkonde gehandhaafd.

Wij kunnen u helpen met de volgende producten/diensten op het ‘’VKB ’’ subsidie terrein:

  • Het leveren van camerabewaking;
  • het leveren van hang- en sluitwerk om uw gevelelementen beter te beveiligen;
  • het leveren van gecertificeerde kluizen;
  • het leveren van gecertificeerde alarmsystemen.

Room Secure Beveiliging is een VEB gecertificeerd beveiligingsbedrijf en kan bovengenoemde systemen opleveren met opleverbewijs of beveiligingscertificaat welke u moet overleggen aan uw verzekeraar.

Wilt u in aanmerking komen voor subsidie? Neem contact op met, 020-3312968 voor het maken van een afspraak en/of voor meer informatie.