Beveiligingscamera’s

Camerabeveiliging is een beveiligingsmaatregel welke steeds vaker wordt toegepast bij woonhuizen. Waar het voorheen vrijwel enkel werd toegepast bij grote vrijstaande huizen is het steeds gebruikelijker om camera beveiliging toe te passen bij eengezinswoningen.

Controleren wat er in en om uw woning gebeurt. Het is mogelijk om de beelden via internet te bekijken op uw computer, tablet en smartphone, zodat u op elk gewenst moment van de dag kunt kijken wat er in en rondom uw woning gebeurt. Zie en registreer het allemaal met een cameraobservatiesysteem.

Niet alleen kunt u verdachte bewegingen in de gaten houden. Tevens worden de beelden voor lange periode opgeslagen.  Het opgeslagen beeldmateriaal kan als aanvullend bewijs dienen, mocht zich onverhoopt toch een inbraak voordoen.  U kunt bijvoorbeeld na een alarmmelding direct op uw system inloggen om de melding te beoordelen. Na het beoordelen kunnen de hulpdiensten wel of niet worden ingeschakeld.

Advies over de projectie en de gewenste specificaties van het cameraobservatiesysteem is cruciaal. De meeste standaard aangeboden sets van bijvoorbeeld vier camera’s houden geen rekening met de verlichting, ligging op bijvoorbeeld het noorden of zuiden, de kracht van uw netwerk, de mogelijkheden tot bekabeling, centrale of decentrale voeding en de doelen van de camera’s in het plan (identificatie, herkenning of overzicht.)

Wilt u advies over een passende Cameraobservatie-oplossing? Neem dan contact op met onze klantenservice voor het maken van een afspraak via 020-3312968.