Deurintercom

Het aantal overvallen op woningen neemt de laatste jaren toe. Vaak gebeurt dit met de “babbeltruc”. Dit kunt u voorkomen door middel van een intercom, waarbij u ongewenst bezoek te woord kunt staan en kunt zien, zonder uw deur te openen. Met een deurintercom kunt u communiceren. Het is mogelijk om op verschillende plaatsen in uw huis een beeldscherm te plaatsen. Een deurintercom voor uw woonhuis geeft een veilig gevoel.

Room Secure Beveiliging levert en installeert intercomsystemen met zeer scherpe beeld- en geluidskwaliteit. Afhankelijk van uw wensen leveren wij ook zeer geavanceerde intercomsystemen met domoticatoepassingen, waarbij het bijvoorbeeld mogelijk is, om via uw intercom, vanaf uw vakantie adres te kunnen zien wie er voor uw deur staat.

Vervangen intercomsysteem voor video intercom

De afgelopen jaren merken wij dat de eerste audio intercomsystemen die zijn aangelegd in de jaren 90 aan vervanging toe zijn. Wij krijgen dan ook regelmatig aanvragen van VvE’s of VvE beheerders om bestaande intercominstallaties te vervangen voor een video intercomsysteem. Bij een video intercom kunt u vanuit uw appartement naast spreken met de persoon de persoon ook zien. Dit is een grote verbetering voor een goed deur openingsbeleid voor appartementencomplexen. Omdat de bekabeling die wij in gebouwen aantreffen verschillend is werken wij met verschillende intercom merken om zo in staat te zijn altijd een maatwerkoplossing te kunnen leveren voor de video intercom in uw appartementencomplex.

De intercomsystemen zijn leverbaar in verschillende prijsklassen.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via 020-3312968.