Wie zijn wij?

Room Secure Beveiliging is een gecertificeerd beveiligingsbedrijf. Dit betekent voor u dat u de zekerheid heeft dat wij de beveiliging op een goede manier organiseren. De eisen vanuit het VRKI (Verbeterde Risico Klasse Indexering) zijn hierbij leidend. De beveiliging moet voldoen aan de eisen van de verzekeraar. Dit laatste kan bepalend zijn of een bedrijf in de financiële problemen komt na een inbraak of zijn zaken goed voor elkaar heeft.

We zijn gespecialiseerd in levering van kwaliteitsproducten op het gebied van inbraakbeveiliging, cameratoezicht en diefstalpreventie. Persoonlijk contact, maatwerk,  betrouwbaarheid en vakkennis zijn onze kernwaarden. Door een goed advies en tarief te combineren met 24/7 service maakt Room Secure Beveiliging het verschil. Room Secure Beveiliging werkt in heel Nederland met Amsterdam en omgeving Haarlem als centraal punt.

Hoe werken wij?

Room Secure Beveiliging levert een totaal beveiligingsplan op maat volgens de VRKI regels welke de beveiligingsbranche en het verbond van verzekeraars met elkaar heeft afgesproken. Het vertrekpunt van elke opdracht is de klant. Wij beoordelen uw situatie en komen in nauw overleg met u tot het combineren van aantal maatregelen. Daarbij wordt inbraakpreventie, diefstalpreventie en paniek-/noodoproepen gecombineerd.  Wanneer dit goed op elkaar wordt afgestemd krijgt u een optimaal resultaat. In veel situaties zijn een aantal maatregelen al voldoende om het doel te bereiken zonder dat u grote investeringen hoeft te doen.

Voor ondernemers in de private sector en instellingen in de collectieve sector is het uitgangspunt dat wij samen met hen kijken naar een oplossing waarin we samen een kosten-baten afweging maken voor de te nemen beveiligingsmaatregelen. Wanneer er sprake is van verzekeringseisen, Stemmen we het beveiligingsconcept daarop af.

Onze klanten kunnen een hoge servicegraad verwachten. Wij begeleiden u in het gehele traject van ons eerste bezoek tot de uiteindelijke installatie. Na installatie hebben wij op gezette tijden contact met u om te evalueren. Indien gewenst is het mogelijk om gebruik te maken van een 24-uurs service.

Zeker wanneer het gaat om het installeren of monteren van beveiligingssystemen is het erg belangrijk dat u als klant weet wie er bij u thuis of in uw bedrijf werkzaamheden uitvoert. Daarom zijn alle medewerkers van Room Secure Beveiliging  in het bezit van een verklaring omtrent gedrag (VOG) en afhankelijk van de functie is een verklaring van betrouwbaarheid afgegeven door de commissaris van de Politie.

Met onze klanten wordt vertrouwelijke informatie uitgewisseld. Met deze informatie wordt zorgvuldig omgegaan. Room Secure Beveiliging heeft in haar algemene voorwaarden een geheimhoudingsclausule opgenomen die dit voor de partijen waarborgt.

Voor wie werken wij?

Wij werken voor bedrijven, particulieren, instellingen en overheden. Indien u meer informatie wenst of een afspraak wilt maken kunt u contact met ons opnemen via 020-3312968.