Alarmsystemen inbraak

Een alarmsysteem in uw huis gericht op brand en inbraak is een doeltreffende manier om te zorgen voor een veilige woonomgeving. Een alarmsysteem in uw huis met bijvoorbeeld de meldkamer van Trigion kan een inbraak voorkomen. Mocht iemand toch besluiten een inbraak te plegen in uw huis, dan heeft de inbreker weinig tijd om zijn inbraak succesvol te maken. Uw huis heeft een alarmsysteem, bijvoorbeeld in combinatie met een verborgen kluis, dit kan ervoor zorgen dat uw dierbare bezittingen u niet worden ontvreemd, omdat de inbreker niet ‘alle’ tijd heeft.

Room Secure Beveiliging levert zowel draadloze als bedrade alarmsystemen voor in huis. Uw verzekering kan eisen dat u beveiligingsmaatregelen treft door een erkend beveiligingsbedrijf. Room Secure Beveiliging is een erkend beveiligingsbedrijf en helpt u bij het voldoen aan de beveiligingseisen van uw verzekeringsmaatschappij.

De componenten zijn mooi en klein van formaat. De bedienpanelen zijn strak qua design en hebben een mooi grafisch display en standaard is daar een proxyreader ingebouwd waardoor u met een pasje of tag het systeem eenvoudig aan en uit kunt schakelen. Uiteraard kunnen wij onze systemen toegankelijk maken via een app zodat u uw alarmsysteem op afstand kunt bedienen.

Omdat beveiliging maatwerk is leveren wij verschillende merken alarmsystemen om zo aan alle wensen te kunnen voldoen. Zo zijn wij erg deskundig met Satel, Jablotron en Honeywell alarmsystemen.

Wilt u gebruik maken van een beveiligingscheck? Neem contact op met, 020-3312968 voor het maken van een afspraak.

Room Secure Beveiliging werkt in heel Nederland met Amsterdam als centraal punt.