Intercomreparatie

Met name in grote steden als Amsterdam is een intercom heel gebruikelijk, vanuit beveiligingsoogpunt alsmede vanwege het gebruiksgemak. In de regio Amsterdam doen wij veel intercomreparaties. Wij hebben ervaring met bekende merken, zoals: Siedle, Fermax, Golmar en MAS intercom.

Vervangen intercomsysteem voor video intercom

De afgelopen jaren merken wij dat de eerste audio intercomsystemen die zijn aangelegd in de jaren 90 aan vervanging toe zijn. Wij krijgen dan ook regelmatig aanvragen van VvE’s of VvE beheerders om bestaande intercominstallaties te vervangen voor een video intercomsysteem. Bij een video intercom kunt u vanuit uw appartement naast spreken met de persoon de persoon ook zien. Dit is een grote verbetering voor een goed deur openingsbeleid voor appartementencomplexen. Omdat de bekabeling die wij in gebouwen aantreffen verschillend is werken wij met verschillende intercom merken om zo in staat te zijn altijd een maatwerkoplossing te kunnen leveren voor de video intercom in uw appartementencomplex.

Is uw intercom kapot of is uw intercomsysteem aan vervanging toe? Neem dan contact op met onze klantenservice voor het maken van een afspraak via 020-3312968.