Beveiligingscamera’s 

Cameratoezicht in het bedrijfsleven, we kunnen niet meer zonder. Camerabeveiliging werkt bijzonder preventief tegen diverse vormen van winkelcriminaliteit.

De keuze voor een goede CCTV oplossing is niet altijd makkelijk te maken. Er is een groot aanbod van beveiligingscamera’s, waardoor u vaak door de bomen het bos niet meer ziet. Room Secure Beveiliging geeft u advies over camerabeveiliging, wat aansluit op uw wensen en budget.

Room Secure Beveiliging is gespecialiseerd in het leveren van camerasystemen met  live zicht in uw bedrijf via uw mobiele telefoon of externe computer. Door het gebruik van geavanceerde software kunt u via uw mobiele telefoon of computer altijd inloggen op uw beveiligingscamera’s en kunt u kijken wat er in en rondom uw bedrijf gebeurt. Daarnaast beschikken onze beveiligingscamera’s, desgewenst, over bewegingsdetectie, zodat u via een sms of e-mail op de hoogte wordt gebracht van beweging in en rondom uw bedrijf.

Daarnaast is de volgende vraag te stellen:  wat gaat het beveiligingscamera systeem opleveren? In veel gevallen is er een duidelijke terugverdientijd van het camerasysteem, omdat diefstal(veelal intern) is gestopt. Hiervoor is het wel noodzakelijk dat er een gesloten circuit ontstaat die de geld/goederenstroom in beeld brengt. Om dit vast te stellen hebben wij een audit ontwikkelt.

klik hier voor meer informatie over de beveiligingsaudit.

Neem contact met ons op via, 020-3312968 voor het maken van een afspraak of voor meer informatie.

Room Secure Beveiliging werkt in heel Nederland met Amsterdam en Haarlem als centraal punt.