Mistgeneratoren 

Een alarmsysteem kan niet altijd voorkomen dat een inbreker goederen mee neemt. Het afgaande alarm zal de inbreker wel afschrikken, maar hem er niet van weerhouden zo snel mogelijk goederen te vergaren en met de buit te verdwijnen. Door plaatsing van een mistgenerator wordt het de inbreker een stuk lastiger gemaakt. Op het moment dat de inbreker wordt gedetecteerd, zal de ruimte zich binnen enkelen seconden volledig vullen met mist, waardoor de inbreker geen hand voor ogen ziet en zelfs gedesoriënteerd kan raken. Het wordt daardoor vrijwel onmogelijk om nog buit te vergaren.

Met name bij de hogere risico klassen passen wij mistgeneratoren regelmatig toe. U kunt dan als ondernemer, afhankelijk van de goederen, kiezen tussen een mistgenerator en inbraak werende rolluiken. Wij opteren vaak voor de mistgenerator omdat dit u als ondernemer behoorlijk wat geld kan schelen. Rolluiken zijn erg prijzig ten opzichte van mistgeneratoren. Daarnaast geeft de mist geen schade aan de goederen.

Indien het in uw pand praktisch onmogelijk is om met een mistgenerator te werken kiezen wij vanzelfsprekend voor inbraak werende rolluiken of proberen elders in uw pand een compartiment te maken waarin de goederen worden opgeslagen.

Wilt u meer informatie of een offerte ontvangen? Bel ons op, 020-3312968 voor het maken van een afspraak.