Kerntrekbeveiliging vanaf €89,-

Kerntrekbeveiliging vanaf €89,-

We zien dat inbrekers steeds vaker nieuwe methodes gebruiken om in te breken. Een voorbeeld daarvan is de kerntrekmethode, waarbij de kern van het cilinderslot wordt verwijderd en de deur eenvoudig wordt geopend.

Inbrekers maken bij het kerntrekken gebruik van zelfgemaakt of professioneel gereedschap uit de slot- en sleutelbranche. Kerntrekbeveiliging is dan ook een eis geworden voor het Politiekeurmerk Veilig Wonen voor nieuwbouw woningen. Mogelijk gaat deze eis in de nabije toekomst ook van kracht worden voor de bestaande bouw.

Omdat deze inbraakmethode op grote schaal wordt toegepast, biedt Room Secure Beveiliging kerntrekbeveiliging SKG*** aan voor uw woning. U krijgt dan speciaal inbraak werend beslag, uiteraard kunt u uw huidige sleutels blijven gebruiken. We rekenen een speciaal tarief waarbij uw deurslot kerntrekbestendig kan worden  gemaakt vanaf €89,- inclusief montage en BTW.

Indien u meer informatie wilt ontvangen, of een afspraak wilt, kunt u contact opnemen met onze klantenservice, bereikbaar via 020-3312968.

nieuws