Subsidie voor beveiliging

Subsidie voor beveiliging

De afgelopen jaren is er vanuit de overheid subsidie beschikbaar gesteld voor “kleine”ondernemers om beveiligingsmaatregelen te treffen. Ook dit jaar is de verwachting dat er weer subsidie beschikbaar gesteld zal worden. Neem telefonisch contact met ons op voor de actuele stand van zaken, via 020-3312968.

Room Secure Beveiliging is installatiepartner binnen de  VKB regeling. Hierdoor kunnen wij u helpen om met behulp van MKB subsidies uw bedrijf beter te beveiligen met, bijvoorbeeld, camerabeveiliging. Wij helpen met in het subsidietraject op camerabeveiliging, alarmsystemen en hang- en sluitwerk voor zowel het MKB als de ZZP’er welke vanuit zijn woonhuis werkt. U krijgt in 2014 op een groot aantal beveiligingsoplossingen 50% van de totaal investering door de overheid vergoed. Room Secure Beveiliging regelt dit voor u en u hoeft de subsidie niet zelf voor te financieren.

In 2013 heeft Room Secure Beveiliging een oorkonde ontvangen omdat wij in de top 3 landelijke installateurs VKB 2013 stonden. Vanwege vakkundige manier van installeren.

Wij kunnen u helpen met de volgende producten/diensten:

  • Het leveren van camerabewaking;
  • het leveren van hang- en sluitwerk om uw gevelelementen beter te beveiligen;
  • het leveren van gecertificeerde kluizen;
  • het leveren van gecertificeerde alarmsystemen.

Room Secure Beveiliging is een VEB gecertificeerd beveiligingsbedrijf en kan bovengenoemde systemen opleveren met opleverbewijs of beveiligingscertificaat welke u moet overleggen aan uw verzekeraar.

Wilt u in aanmerking komen voor subsidie? Neem contact op met, 020-3312968 voor het maken van een afspraak en/of voor meer informatie.

nieuws