Camerabeveiliging, 24/7 Live zicht op uw woonhuis

Camerabeveiliging, 24/7 Live zicht op uw woonhuis

Zien wat er in en om uw woning gebeurt. Met een Camerasysteem van Room Secure is het mogelijk om de beelden via internet te bekijken op uw computer, tablet en smartphone zodat u op elk gewenst moment van de dag kunt kijken wat er in en rondom uw woning gebeurt. Zie en registreer het allemaal met een Camera-observatie-systeem.

Niet alleen kunt u verdachte bewegingen in de gaten houden. Elk van de door ons geleverde camerasysteem is aan te sluiten op een hard disk recorder, zodat alles wordt vastgelegd.  Het opgeslagen beeldmateriaal kan als aanvullend bewijs dienen, mocht zich onverhoopt tot een inbraak voordoen.  U kunt bijvoorbeeld na een alarmmelding direct op uw system inloggen om de melding te beoordelen. Na het beoordelen kunnen de hulpdiensten wel of niet worden ingeschakeld.

Advies over de projectie en de specificaties van het camera observatie systeem is cruciaal voor het gewenste resultaat.Rekening houdend  met de verlichting, ligging op bijvoorbeeld het noorden of zuiden, de kracht van uw netwerk, de mogelijkheden tot bekabeling, centrale of decentrale voeding en de doelen van de camera’s in het plan (identificatie, herkenning of overzicht.)

Wilt u advies over een passende Camera Observatie oplossing? Neem dan contact op met onze klantenservice voor het maken van een afspraak via 020-3312968.

nieuws