Apothekers

Apothekers

In de farmaceutische branche is Room Secure Beveiliging geen onbekende. Wij werken binnen deze branche met name voor Apotheken waarin wij de focus hebben op interne fraude/diefstal. Dit is binnen de Apothekers branche de grootste winstderving op het gebied van criminaliteit.

Voor apothekers hebben wij een bewezen audit ontwikkelt waarmee we samen met de Apotheker gaan kijken of er mogelijk goederen of geld in de onderneming worden ontvreemd. Wanneer dit het geval is ontvangt u van Room Secure Beveiliging een maatwerk oplossing met de garantie dat de problemen behoorlijk worden gereduceerd. Hiervoor zijn referenten uit de branche op aanvraag beschikbaar.

Naast interne fraude/diefstal eigen personeel kijken wij tijdens de audit ook naar overige veiligheid aspecten op het gebied van mogelijk overvallen en inbraken.

Heeft u als Apotheker het vermoeden dat interne fraude/diefstal bij u aan de orde is en wilt u dit een halt toeroepen? Neem contact op met onze klantenservice, te bereiken op 020-3312968, om de mogelijkheden met ons te bespreken.

markten