Winkeliers

Winkeliers

Diefstallen zijn voor winkeliers de grootste schadepost. Deze kunnen we onderverdelen in diefstal gepleegd door klanten en diefstallen gepleegd door personeelsleden en leveranciers. Een diefstal is voor de winkelier een netto winstderving en deze schadepost kan op jaarbasis behoorlijk oplopen.

Room Secure Beveiliging heeft een methode ontwikkelt waarbij wij beveiligingsproducten uit de ‘’VKB 2014’’ MKB subsidie regeling combineren met onze eigen kennis en protocollen. Hierdoor kunnen wij voor een zeer scherp tarief een bewezen product aanbieden waardoor u 24/7 toezicht heeft in uw winkel, uw voorraad onder bewaking staat, de kassa handelingen nauwkeurig worden vastgelegd en uw toeleverancier aan de achterdeur in de gaten wordt gehouden.

Room Secure Beveiliging is namelijk partner binnen de “VKB2014” MKB regeling voor de winkelier. Hierdoor kunnen wij u helpen om met behulp van MKB subsidies uw winkel beter te beveiligen alle vormen van beveiliging. Wij staan garant voor subsidie op camerabeveiliging, alarmsystemen en hang- en sluitwerk voor de winkelier. U krijgt in 2014 op een groot aantal beveiligingsoplossingen 50% van de totaal investering door de overheid vergoed. Room Secure Beveiliging regelt dit voor u en u hoeft de subsidie niet zelf voor te financieren.

Wilt u meer informatie over 24/7 of over de subsidie mogelijkheden? Neem contact op met, 020-3312968 voor het maken van een afspraak

markten